Har du frågor om Södra city? Har du frågor om Södra city?

ETT LEVANDE GATUPLAN

NYTT
ATTRAKTIVT CITYLÄGE

Södra City har en stor roll i utvecklingen av Uppsalas innerstad. Ett stort fokus läggs på att levandegöra och skapa aktiva bottenvåningar i området, vilket möjliggör för stadskärnan att växa och centrumets gräns förflyttas söderut.

Via Kungsängsgatan och Dragarbrunnsgatan möter Södra City innerstadens kommersiella puls, samtidigt som Kungsgatan och Stationsgatan i öster är de stora gatorna med närhet till Uppsala C. Det är ett dynamiskt område under utveckling. Här möts kontor, hotell, bostäder och det gröna stråket, Green line. En attraktiv miljö för nya möten, dygnets alla timmar.

URBAN.
LlIVFULL.
VARIATION.

Södra City ska bli en levande stadsdel med människan och stadslivet i fokus, tillgängligt för stadens alla invånare och besökare. Här kommer finnas både aktiva, samt lugna och kontemplativa platser.

Hela Södra city blir en upplevelserik och inbjudande stadsdel med intressanta platser och verksamheter där människor vill befinna sig.

CITY VÄXER MED NYA MÖJLIGHETER

Till Södra city söker Vasakronan nu service, mat och upplevelser som vill ta del av en modern och inspirerande stadsdel.

Kan du branschen och har en spännande idé, gärna med en hållbar profil, finns här lediga lokaler på 50-600 kvm. Här kan din verksamhet växa tillsammans med området. En unik möjlighet att bli en del av att skapa Uppsalas nya citykärna.

KLIMATSMARTA MÅLTIDER OCH SERVICE I LUMI

Mitt i Södra City, i direkt anslutning till Lumi och Green line, finner ni ”Paviljongen”. Paviljongen är ett bra exempel på mötet mellan människa och plats. Genom paviljongens glasade fasad suddas gränserna mellan ute och inne ut.

Hit söker vi nu ett koncept för en högkvalitativ restaurang som tar plats som en självklar del av området. Kan du branschen och har en spännande idé, gärna med hållbar profil, så kanske paviljongen kan vara något för dig?

Vi erbjuder en lokal utöver det vanliga med generösa ljusinsläpp och takhöjder. Vi söker en matupplevelse för framgångsrika företag, medvetna medarbetare och bostadshyresgäster som vill ta del av en modern och inspirerande stadsdel. Med en matsal på ca 150 kvm och ett kök på ca 100 kvm erbjuder vi bra förutsättningar för att skapa ett spännande och effektivt koncept som gärna sträcker sig över både frukost, lunch och middag. Anslutningen till Greenline ger möjlighet att växa utifrån behov och önskemål när vädret tillåter.

Då vi är selektiva i vilket koncept vi kommer ta in i Paviljongen så vill vi att du tydliggör vilket matkoncept du har redan vid intresseanmälan.

Intresserad av en lokal i Södra city?

Fyll i intresseformuläret, så kontaktar vår uthyrare dig inom kort.