Har du frågor om Södra city? Har du frågor om Södra city?

Prisbelönt hållbart nav

MAGASIN X

Innovativt och professionellt

EN STOMME
HELT BYGGD
I TRÄ

Magasin X är det största kontorshuset i Sverige med en stomme helt byggd i trä. Det, och flera andra innovativa, hållbara lösningar har gjort att Magasin X vunnit flera priser, bl.a. Uppsala kommuns arkitektpris 2022.

NATURLIG & LEVANDE MÖTESPLATS

Magasin X är ett innovativt och professionellt nav. Med sin placering alldeles intill tågspåren vid Uppsala C är Magasin X en naturlig och levande mötesplats för företag och samarbetspartners.

Här finns en härlig restaurang och flexibla kontorslösningar i Vasakronans populära coworkingkoncept Arena. På Arena kan du hyra kontor eller arbetsplatser när behov finns, som en förlängning av det egna kontoret. En enkel lösning som alltid är nära till hands, speciellt för dig som befinner dig i Södra city . 

 

UTOMHUS OCH INOMHUS I ETT

Att jobba i ett trähus är något alldeles extra. Träet skapar en harmonisk och mjuk känsla interiört. Nästan som att vara ute i naturen, fast inne.

Resultatet gör Magasin X till ett hus fullt av idéer, samarbeten, kreativitet och hållbart nytänkande som flödar och bidrar till hela Södra city.

Kort fakta om

MAGASIN X

ADRESS: Sidenvävargatan

ARKITEKT: White

FÄRDIGSTÄLLT: 2022

MILJÖCERTIFIERING: LEED Platina

YTA: 11 000 kvadratmeter

Intresserad av en lokal i Södra city?

Fyll i intresseformuläret, så kontaktar vår uthyrare dig inom kort.