Har du frågor om Södra city? Har du frågor om Södra city?

Prisbelönt hållbart nav

MAGASIN X

NATURLIG OCH LEVANDE MÖTESPLATS

Magasin X är ett innovativt och professionellt nav. Med sin placering alldeles intill tågspåren vid Uppsala C är Magasin X en naturlig och levande mötesplats för företag och samarbetspartners.

Här sitter ni mitt i en prisbelönad, hållbar byggnad. Som det största kontorshuset i Sverige med en stomme helt byggd i trä, och med flera innovativa lösningar, är fastigheten en av de mest hållbara i Sverige. I byggnaden finns också en härlig restaurang, och söker ni flexibilitet hittar ni det i Arena Magasin X – coworking i världsklass

Upplev Arena Magasin X

UPPLEV ARENA MAGASIN X

Arena Magasin X erbjuder över 50 flexarbetsplatser, 14 konferens- och mötesrum, åtta egna kontor, loungeytor, utomhuskontor och fantastiska miljöer. Och i Sveriges största kontorshus i trä – bara en sån sak. Här ligger fokus på arbetet – lokalerna är optimerade för en bra arbetsmiljö med olika ljus- och ljuszoner, ergonomiska arbetsplatser, sömlösa tekniklösningar och serviceerbjudanden.

Välkommen att titta in i Arena Magasin X!

EN HÅLLBAR ARBETSMILJÖ

Den fysiska arbetsmiljön har stor påverkan på hur en medarbetare trivs och mår. Att arbeta i ett kontorshus byggt av trä ger fysiologiska och psykologiska fördelar som liknar effekten av att spendera tid ute i naturen. Dessutom skapar trästommen förbättrad inomhusluft och jämnare luftfuktighet för en ännu bättre inomhusmiljö.

Välkommen till Magasin X

SE FILMEN OM MAGASIN X

Här berättar Vasakronans hållbarhetschef Anna Denell om alla hållbara fördelar som Magasin X erbjuder.

Byggnaden är miljöcertifierad enligt LEED, nivå Platina, och taxonomi-linjerad vilket gör det enkelt för er att uppnå de nya CSRD-kraven och hållbarhetsrapportera. Geoenergi reglerar inomhustemperaturen och tack vare solceller på taket och längs fasaderna laddas byggnadens batteribank, som fördelar och försörjer med el vid strömavbrott.

Intresserad av en lokal i Södra city?

Fyll i intresseformuläret, så kontaktar vår uthyrare dig inom kort.