Har du frågor om Södra city? Har du frågor om Södra city?

Uppsalas landmärke

JUVELEN

EN IKONISK ARBETSMILJÖ

Juvelen – det arkitektoniska och visionära landmärke som sticker ut och utmärker sig i Uppsala. Juvelen är en lysande prisvinnare med stort fokus på teknisk innovation. Här samlas företag och verksamheter som vill utvecklas, synas och sticka ut.

Med sin häftiga arkitektur, flera entréer, flödande dagsljus och generös takhöjd är detta platsen för att samlas, inbringa energi och jobba effektivt – både tillsammans och enskilt.

Juvelen markerar starten för Södra City, inte bara tidslinjemässigt utan också med sin strategiska placering vid Uppsala C som Södra Citys östra nod.

EN INNOVATIV SAMLINGSPLATS

Här samlas företag och verksamheter som vill utvecklas, synas och sticka ut. I gatuplan finns restaurang och mötesplats med härlig uteservering i söderläge. Juvelen är en lysande prisvinnare med stort fokus på teknisk innovation.

NÄRA TILL ALLT

Det centrala läget gör det enkelt för både dig och en potentiell kund att ta sig hit. Med tåg och bussar precis runt knuten, cykelparkering och dusch i huset för cykelpendlaren, samt Centrumgaraget bara ett kvarter bort tar du dig med lätthet till jobbet.

Rakt över spåret har ni tillgång till ett stort utbud av mötesrum att hyra per timme, i vårt Arena Magasin X. Förutom lunchrestaurangen i bottenplan har ni i grannen Uppsala Resecentrum restaurang, café, mataffär och övrig service. Dessutom finns Stora torget och Uppsala Konsert & Kongress på bara några minuters promenadavstånd.

Intresserad av en lokal i Södra city?

Fyll i intresseformuläret, så kontaktar vår uthyrare dig inom kort.