Har du frågor om Södra city? Har du frågor om Södra city?

Ett hållbart arbetsliv

LUMI

EN BAS FÖR
HÅLLBART
ARBETSLIV

Lumi bjuder på puls, paus och inspiration i en flexibel och hållbar arbetsmiljö. Genom att välja en hållbar arbetsplats kan ni enklare nå era hållbarhetsmål och även i många fall enklare rekrytera personal. En studie som Insight Intelligence har gjort visar att en majoritet av svenskarna tycker att företags hållbarhetsarbete är viktigt när de söker jobb

Lokalerna i Lumi är toppmoderna och består av material valt med omsorg som till stor del är återbrukat. Med regnvattenåtervinning och solceller bidrar ni även kontinuerligt till ett lägre klimatavtryck.

Den fysiska arbetsmiljön har stor påverkan på hur en medarbetare trivs och mår. Med en härlig ljusgård och närhet till grönområden har Lumi även rätt förutsättningar för en hälsosam arbetsvardag.

Välkommen till Lumi, Södra City i Uppsala

FÖLJ MED OSS IN I LUMI

Inflyttningen i Lumi har påbörjats och fortsätter under året, men är du extra nyfiken, får du här en fingervisning om hur ser ser ut. Allting kanske inte är exakt som i filmen, men nästan.

Häng med in!

LJUS FRAMTIDSUTSIKT

I Lumi finner ni sju våningar ljusa och öppna kontor i toppklass. Gränsen mellan ute och inne suddas ut genom den rymliga ljusgården, glaspaviljongen och takterrassen. Utanför dörren väntar sedan grönstråk, närservice och kommunikationsmöjligheter. Huset är en påbyggnad av den redan befintliga betongstommen. Ibland är återbruket subtilt, ibland synligt, men alltid estetiskt och modernt. Fasaden har klätts med skiffer, ett naturmaterial som har låg klimatpåverkan och åldras vackert.

Lumi kommer att erbjuda 21 000 kvadratmeter för kontor, labb, butiker, och restauranger. Ljusa framtidsutsikter i Uppsalas nya stadsdel Södra city.

Välkommen till Lumi.

PAVILJONGEN I LUMI

Mitt i Södra City, i direkt anslutning till Lumi och Green line, finner ni ”Paviljongen”. Paviljongen är ett bra exempel på mötet mellan människa och kvarter och gör stadsrummet mer välkomnande och tillgängligt.

Den kommer att innehålla en högkvalitativ lunch- och kvällsrestaurang med utomhusplatser sommartid.
 Genom paviljongens glasade fasad suddas gränserna mellan ute och inne ut. Förutom att främja den sociala hållbarheten i området kommer byggnaden att uppföras med ett stort inslag av återbruk, vilket innebär att även det ekologiska hållbarhetsavtrycket förstärks i Södra City.

Intresserad av ett kontor i Södra city?

Fyll i intresseformuläret, så kontaktar vår uthyrare dig inom kort.