Har du frågor om Södra city? Har du frågor om Södra city?

Vi är

VASAKRONAN

DET HÄR ÄR VASAKRONAN

Vi äger, utvecklar och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö. Vår vision är den goda staden där alla människor trivs och verksamheter utvecklas. Vasakronan vill erbjuda en helhet där alla människor trivs och verksamheter kan utvecklas på bästa sätt. Vårt uppdrag är att våra ägare, första, andra, tredje och fjärde AP-fonden, får en hög och riskavvägd avkastning som kommer nuvarande och blivande pensionärer tillgodo. Men aldrig på bekostnad av miljö, människor och det samhälle där vi verkar.

Den vinst vi gör är minst sagt en vinst för många.
Troligtvis även för dig.

AKTIV RÅDGIVNING GÖR DET ENKELT FÖR ER ATT UTVECKLAS

Daglig kontakt med tusentals kunder och ledningsgrupper liksom samarbeten med forskare och specialister ger oss unik insikt och kunskap om arbetsplatsens utveckling. Vi erbjuder alla våra kunder rådgivning inom arbetsplatsutveckling och hållbar användning av kontoret. Fråga oss om hur kontoret kan vara ett ledarskapsverktyg, hur ni kan påverka er energianvändning eller hur ni får en bättre avfallshantering.

Läs mer om arbetsplatsstrategi

KONTORSLÖSNINGAR FÖR VARJE STEG I ER UTVECKLINGSRESA

Vi vill att ni ska utvecklas på bästa sätt i våra lokaler. Därför erbjuder vi en palett av kontorslösningar som kan kombineras utifrån var ni befinner er i er utvecklingsresa. Arbetsplatser on-demand, färdigmöblerade kontor eller helt skräddarsydda lösningar. Hos oss kan ni förändras över tid – och vi följer gärna med er längs vägen.

Med våra coworking-kontor får ni en arbetsplats i världsklass. Varje Arena erbjuder flexarbetsplatser, lounger för pauser och möten, möjlighet till eget kontorsrum och mötesrum efter behov.
Smart & klart är ett möblerat och inrett kontor, inflyttningsklart redan i dag. Med en månads uppsägningstid har ni fullständig flexibilitet. Flytta in eller ut när det passar er bäst.
En nyckelfärdig lokal har basen på plats och är redo att ta emot er på en gång. Mötesrum, pentry, toaletter, lås, larm och datanätverk är redan på plats.
Unikt. Anpassat. Precis som ni har tänkt er. Skapat efter era mål och behov.
Med inredning, planlösning och materialval som matchar er.

EN MER HÅLLBAR ARBETSPLATS

Vi var först i Sverige att erbjuda våra kunder gröna hyresavtal och idag förser vi alla våra fastigheter med el från förnybara energikällor. Vi utvecklar löpande tjänster, som mobilitetshubbar, avfallshämtning och annat som gör att ni på egen hand, eller tillsammans med oss kan minska er klimatpåverkan på arbetsplatsen.

Intresserad av en lokal i Södra city?

Fyll i intresseformuläret, så kontaktar vår uthyrare dig inom kort.